ABSTINENCE Slovanů

Jak naše těla ničí alkohol a jak běžná a přirozená byla pro Slovany abstinence.
Alkohol, jako další důležitý nástroj cílené genocidy Slovanů, způsobuje postupné vymírání slovanských (i jiných) národů. Muslimové mají alkohol zakázaný …

Chcete důkaz, že alkoholismus je pro otrokářský Systém západní civilizace nepostradatelným pomocníkem? Není nic jednoduššího. Zkuste pár týdnů nebo lépe měsíců vůbec žádný alkohol nepít. Nevydržíte to! Nebo nevydržíte nadále snášet svůj „osud“. Vaše pozitivita a optimismus (pokud jste nějaké měli) půjdou postupně dolů a budete nuceni si hledat jiný ventil, který vám občas dovolí zapomenout na střízlivě viděnou realitu.
Žádná jiná závislost (kouření, jídlo, sladkosti, sex, …) vám ale neposkytne takovou úlevu, takový únik z reality, jako rozum tlumící a emoce rozpouštějící alkohol (a drogy).
Bez alkoholu nedokážete žít stejně radostně. Pouze silní jedinci se dokáží od berličky běžného, umírněného alkoholismu odpoutat navždy. Odpoutávají se tím ale také od všeobecně přijímaných konvencí, tedy i od společnosti a od svých pravidelně popíjejících přátel.

Tato, zcela běžná a plně tolerovaná, společenská, psychická závislost na alkoholu ovlivňuje společnost mnohem více než těch pár zoufalců závislých na alkoholu fyzicky!

Nejméně zdravou zemí na světě byla vyhodnocena Česká republika!

Pokud by významné procento lidí přestalo pít, začali by se přirozeně zabývat neudržitelností Systému, protože by se s tím prostě už nedokázali smířit a právě to nesmí Systém dopustit!

Alkohol je totiž tou „kapkou naděje“, posledním ze zhoubných darů na dně Pandořiny skříňky. Tou mámivou planou nadějí, která nám zabrání změnit život, protože jej učiní snesitelnějším.

Technológia spíjania – ruský pohled na alkoholismus (krátký film, titulky sk)
Degradácia slovanských národov alkoholom pokračuje – SLOVIENI.sk (Svätoháj)
Nápoje našich predkov
– OZ Biosféra
Vínom bola pre starých Grékov čerstvá hroznová šťava
Alkohol KSB

Konzumácia alkoholu vedie k predčasnej demencii