11. 9. MEGARITUÁL 2001

„Buď jste s námi nebo s teroristy“, George W. Bush

Existují události, které jednou provždy změní chod celého světa. Takovou událostí byl pád věží v New Yorku.
Celý náš svět se během pár hodin změnil k horšímu. Ze dne na den získalo ZLO obrovskou výhodu. Jak se ta změna udála? Kde získalo Zlo tu výhodu?
V našich obelhaných myslích!

Síly Zla získaly PODPORU VĚTŠINY Z NÁS ke konání Zla.
To MY jsme jim tu energii poskytli!
Na nás tedy leží také ZODPOVĚDNOST za schvalování následných zločinů.

Typický "gravitační kolaps" ...

Typický „gravitační kolaps“ …

Konečně už bychom měli začít konat,
protože pieta k 20. výročí se blíží a
pokud
i za 2 roky připustíme, že ZA OBĚTI BUDOU CELEBROVAT JEJICH
VRAZI, mně osobně z toho bude velmi špatně.

 Počet uvědomělých, probuzeých lidí neustále roste, jenom je nějak není nikde vidět. Pojďme alespoň v nejdůležitějších chvílích ukázat establishmentu, že jejich podvody vidíme a už je trpět nebudeme.
Bojem za pravdu začíná boj za svobodu.

V kontextu světových dějin je třeba si uvědomit k čemu vlastně došlo.

Události 11. září byla dlouho předem naplánovaná
HROMADNÁ POPRAVA 3.000 nevinných lidí
VLASTNÍ VLÁDOU

Zkusme si tu událost přirovnat k nějaké jiné, v kterémkoli koutě naší planety, třeba i v těch (možná zdánlivě) nejtotalitnějších režimech světa. Napadá vás nějaký příměr? Mě ne.
Šlo totiž také o vrcholný test toho, jak velkou manipulaci ještě bude veřejnost ochotna přijmout. Velmi úspěšný test …

V dokumentu z r. 2015 popisuje Igor Chaun svou cestu pochopení a vývoje vlastních postojů k 11.9. a jeho pachatelům. Vzhledem ke generační blízkosti s autorem byla moje cesta z manipulativní slepoty k probuzení do „zlého snu“ reality téměř stejná.
A jak to máte vy?

Boj za pravdu se nikdy nezastaví a VEŘEJNÉ ODHALENÍ SPIKNUTÍ kolem 11.9. bude znamenat opravdovou revoluci ve vnímání „demokratické totality“,
jako vlády zkorumpovaných „elit“ ve všech kolaborujících západních zemích.
Administrativa USA se lži o 11.9. drží zuby nehty, protože odhalení spiknutí bude mít na společnost v USA ještě zásadnější vliv, než samotné 11. září. Bude znamenat informační průlom a následně budou odhalovány všechny podobné podvody a manipulace, jak americkou, tak světovou veřejností.
A nebude jich zrovna málo, lidé, slepě důvěřující vládám budou marně hledat v nově nabyté realitě pevný bod, podobně, jako zarytí komunisté po listopadu 89. Velká část jich raději zůstane po zbytek svého života v iluzi oficiální verze, protože tak zásadního světonázorového obratu ve své mysli nebudou schopni.

Téměř veškerá hmota WTC 1, 2 a 7, včetně všeho vybavení, se rozpadla na prach, kromě obvodových stěn nezbyly ani žádné trosky. Málokdo si při té hrůze tenkrát uvědomil, že na to by letecký benzín ani gravitace nestačily …

Lidí, vědomě, či nevědomě kolaborujících s pachateli je takové množství, že v samotných USA, již nyní Trumpem ostře rozdělených na dva tábory, může odhalení pravdy rozpoutat občanskou válku, která je tam beztak na spadnutí a možná bychom ji našli i v plánech globalistů (koncentrační FEMA kempy?). Účet za 200 let výbojných válek jednou někdo zaplatit musí …
Donald Trump odhalení 9/11 jistě připravuje, k tomu je ale nutné napřed upevnit svou pozici. Rozhodnout mohou již listopadové volby do Sněmovny reprezentantů a senátu.

Nejlepší nakonec: MEGARITUÁL 9/11

Již samotné datum v americkém formátu 9/11 skrývá zajímavou symboliku.
Cítí-li se Američan ohrožen, volá tísňovou linku 9-1-1, což je pozoruhodná podprahová souvislost!
Až uvidíte, čím se zabýval G. Bush během „útoků“ a kolapsu věží, zatají se vám dech (Start videa nastaven na rituál režírovaný Bushem. Přednášku se ale vyplatí vidět celou)
Přednáška Roberta Steina na „Kongresu pro hraniční vědy 2010“
Německy, titulky SK –
Preklady od lesa

Pozoruhodné záběry z holywoodských filmů, které nám podsouvají budoucí události 9/11.Protiproud.cz
Nepřímý důkaz toho, že světové dění je globalisty předem plánováno v dlouhodobém horizontu.

PŘÍČINY a DŮKAZY                                                    Pravda 9/11 FILMY

Průlom po 17 letech? V New Yorku byla ustavena Velká porota k prošetření důkazů o demolici Dvojčat a budovy WTC 7! Nastává zúčtování s neocony a americkým Deep State?